Broches bruidsboeket

Een broches bruidsboeket valt op

Wil je echt iets heel anders, geen echte bloemen en mag je boeket lekker shinen?  Dan is een broches bruidsboeket misschien wel wat voor jou! Mooie herinneringen kunnen we er in verwerken voor je en je kunt je trouwboeket ook nog eens voor altijd bewaren! 

De basis bestaat uit professioneel draadgebonden bruidsboeket van zijden- en foambloemen en er overheen komen verschillende broches welke het boeket heel bijzonder maken. Geen piepschuimen bolletje dus met vast gelijmde broches en een paar bloemen. Nee, bij Bruidsboeket & Zo krijg je een bruidsboeket, mooi van vorm en door de broches heel luxueus!
Het brochesbruidsboeket is ook nog eens zeer stevig en eeuwig houdbaar.

 

"wij waren dolgelukkig met het boeket en de corsages"

Matthijs en Laura

Ieder exemplaar is uniek

De broches boeketten in de webwinkel maken wij zo gelijk als mogelijk voor u na.  Maar voor ieder exemplaar worden speciaal broches voor u uitgezocht. Daarom zullen deze altijd ietsje anders zijn dan het voorbeeld. Maar dat maakt ieder brochesbruidsboeket zo uniek en bijzonder.

De levertijd

Om een zo mooi mogelijke samenstelling te kunnen creëren voor jou brochesbruidsboeket hebben wij wel even wat tijd nodig. Graag verzoeken wij je om minimaal 3 maanden voor het huwelijk het boeket te bestellen zodat wij hiervoor voldoende tijd hebben en de mooiste exemplaren voor je kunnen kopen.

 

 

Brochesbruidsboeket Broochbouquet
bruidsmeisjes broches bruidsboeket
zijden bruidsboeket blauw wit orchidee phalaenopsis